FRISPORT TAIGA (2017 MOD) Kuppelteltet med ståhøyde

kr10,990

Arvtakeren til Holmeslet Taiga.  Frisport Taiga 2017 er her! God plass og ståhøyde. Et Helårstelt for nordisk klima som er klargjort for fyring med ovn og pipe.

Kategori: Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Dette fantastiske teltet er arvtakeren til Holmeslet Taiga. 2017 modellen har fått et helt nytt design, men vi har tatt vare på hovedelementene; plass, ståhøyde, helårstelt for nordisk klima.

Taiga er 2 meter høy og tåler overraskende mye vind og vær når man har bardunert og plugget. Dette er et mer «værsikkert» alternativ til lavvo. Formen er blitt noe mer avlang slik at plassen er lettere å utnytte. Det er nå god plass til 6 voksne med bagasje.

Med en åpning på 1,6 meter høyde og 2,3 meters bredde er tilgjengelighet, utsikt og utlufting enorm – om man ønsker det. Taiga er et stort telt. Det kan settes opp alene, men det er langt enklere når man er to.
Innerteltet er festet i øvre kant av forteltet. Plassen i hodehøyde er nesten større enn på bakkenivå. Her er det godt med plass til alle! Taiga er klargjort for fyring med ovn og har flammehemmende innertelt. Egen luke i topphatten for pipegjennomføring. Her kan man ved forsiktighet fyre med med gassbrenner, eller vedovn. Vi anbefaler vår nye Lavvo-ovn Mini, en annen 2017 nyhet, for denne størrelsen telt.

Teknisk informasjon:

Totalvekt: 11 kg
Ripstop nyleon sil/PU 4000 mm duk
7001 T6 alustenger 10mm
4 lufteluker langs bakken, 1 toppventil
Komprimerbar pakksekk

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 11 kg