SUP TEAMBUILDING 6 personer

kr3,900

Teambuilding for 6 personer. Ta med dine ansatte og la de oppleve noe nytt, trygt og spennende! SUP ( Stand Up Paddling) passer for alle.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ta med bedriften ut på en opplevelse. Vi samler oss på stranda med 7 SUP brett i forskjellige størrelser. En instruktør viser hvordan utstyret brukes og dine ansatte rullerer mellom SUP-padling og sosialt samvær på stranda.

Vi sørger for at alle i gruppen står opp og tar dine første padletak i løpet av de første 10 minuttene! Våre instruktører er Norges mest erfarne SUP padlere og vi stiller med alt nødvendig utstyr for å lære gruppen Stand Up Padling!

Kurset varer i ca 1,5 timer og vi prøver å være mest mulig ute på vannet i løpet av den tiden, man blir best til å padle av å faktisk padle, ikke stå på land å lære teori! Ring gjerne Erlend på 97578061 for spørsmål tid for SUP teambulding.

Men er det ikke vanskelig? Svaret er NEI! Mestringskurven på SUP er bratt og du vil umiddelbart få det til på vårt utstyr og med vår veiledning. Av omlag 600 personer fra Sørlandet som var med på vannet i fjor var det KUN 2 som falt i vannet! Med andre ord er det en lett vannsport å mestre, og med kyndig veiledning vil du få det til på 10 minutter og lære mye grunnleggende teknikk i løpet av den første timen!

Kurset inkluderer utstyr for 6 deltakere og instruktør.

Dersom det er flere enn 6 deltakere tar dere kontakt for å få et tilbud basert på antall deltakere.

Vi kurser i samarbeid med SUP.no som er vår leverandør. Vi bruker Starboard brett som er spesialdesignet for norske forhold. Starboard er ledende på SUP og har over 60 forskjellige modeller!